Energieke en leergierige zij-instromer

Basisschool Rosj Pina te Amsterdam(Buitenveldert) is voor schooljaar 2023-2024 op zoek naar een energieke en leergierige zij-instromer die serieus een overstap naar het onderwijs overweegt en bereid is in zichzelf te investeren.

Ben je al een tijdje aan het nadenken over de volgende stap in je loopbaan waarbij je écht het verschil kunt maken? Zou jij een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Spreekt diversiteit en werken op een school met een bijzondere identiteit jou aan? Ben jij die doorzetter die in het bezit is van een afgeronde bacheloropleiding op hbo- of universitair niveau? Dan kun je zo bij ons aan de slag als zij-instromer en kun je werken en leren combineren. Op deze manier kun je gelijk starten én al direct bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen.

Wij zorgen er voor dat je goede begeleiding krijgt en steunen je zodat je de opleiding succesvol kunt afronden. Neem contact op voor een vrijblijvend bezoek aan onze school.

Waar kom je te werken?

Rosj Pina is een moderne middelgrote Joodse basisschool in Amsterdam-Zuid, waar modern onderwijs gegeven wordt door een bevlogen team van leerkrachten en onderwijsondersteuners. Onze leerlingen komen elke dag met een glimlach naar school. Naast de vakken uit het Nederlandse curriculum, volgen ze ook onderwijs in Hebreeuws en Joodse religie en tradities.

De inspectie van het onderwijs gaf in haar laatste inspectie rapport (februari 2020) het Burgerschapsonderwijs op onze school het oordeel "goed ". Zij was ook zeer te spreken over ons nieuwkomersonderwijs en het onderwijs aan onze begaafde leerlingen. Wij zetten die extra stap om er voor te zorgen dat passend onderwijs voor alle leerlingen slaagt!

Wat bieden wij jou?

Ten eerste goede begeleiding: Je start naast een ervaren leerkracht die je de kneepjes van het vak gaat leren. Deze leerkracht heeft ervaring met het opleiden van nieuwe collega’s. Daarnaast word je begeleid door onze schoolcoach. Er wordt extra tijd in het rooster opgenomen voor jouw studie. Je wordt vanaf dag één betaald in een leerkrachten schaal.

Naast goede begeleiding en een inkomen bieden wij een warm team waarin leerkrachten en ondersteuners van zeer uiteenlopende leeftijden werken. Een team dat graag samenwerkt en samen leert en waarin iedereen gezien wordt. Je hoeft zelf niet Joods te zijn om bij ons te werken. Wel verwachten we van jou dat je de Joodse identiteit van de school ondersteunt.

Wat we van jou vragen:

Ervaring is geen must. Veel belangrijker is dat je over de juiste persoonlijkheidskenmerken en motivatie beschikt. Die kunnen we je namelijk niét aanleren. Al het andere wel. Dit gebeurt aan de hand van onze goede interne coaching en begeleiding. Wel zoeken we iemand die:

  • Affiniteit heeft met inclusief onderwijs (wij verwijzen weinig leerling door naar het speciaal onderwijs).

  • Wil aansluiten bij onze doelgroep en identiteit.

  • Consequent en duidelijk kan zijn.

  • Tegen een stootje kan en sterk in zijn of haar schoenen staat.

  • Flexibel is, open, enthousiast, stressbestendig, en makkelijk om hulp vraagt.

  • Bereid is het zij-instroomtraject aan een pabo te volgen.

Heb je interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak om een kijkje te nemen op onze school. Meer informatie over Rosj Pina kun je vinden op www.rosjpina.nl

Voor meer informatie over deze vacature of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen met Jacqueline Brecher, directeur van de school (06-22142377). Je motivatiebrief en CV kun je per mail sturen naar jacquelinebrecher@rosjpina.nl

Rosj Pina Actueel

15 september 2023

Shana tova oemetoeka

Lees meer
29 augustus 2021

Feestelijke opening schoolplein

Lees meer